In gesprek met Muhannad Al Shatti.

Wie ben je?
Mijn naam is Muhannad Al Shatti, ik ben 30 jaar jong. Getrouwd met mijn vrouw Doaa, vader van onze twee kinderen Joud en Sham en wonen in ’s Gravenpolder, Zeeland. 

Muhannad

Wat is je studierichting en werkervaring?
In mijn studiejaren heb ik Economie gestudeerd aan de Damascus University in Syrië. Binnen deze studie heb ik mijzelf gespecialiseerd in "General Accounting”. 

Damascus University

Na mijn studie heb ik ongeveer negen jaar gewerkt op het gebied van technical en financial support. Dit voor verschillende bedrijven en retail organisaties zoals “UrbaCon Trading and Contracting en Syriansoft”. In deze functies heb ik veel kunnen samenwerken met internationale collega's uit o.a.: Syrië, Qatar en Dubai. 

UrbaCon

Hoe ben je bij Colijn IT gekomen?
Door de oorlog in Syrië heb ik moeten besluiten om te vluchten. Daarom dat ik sinds april 2014 in Nederland ben, en ondertussen ook Nederlander ben. Na het slagen voor twee staatsexamens kon ik met behulp van VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland aan de slag op een werkervaringsplek binnen Colijn-IT. Na een periode van een jaar heb ik in januari 2017 mijn contract mogen tekenen en ben ik officieel in dienst op de afdeling support binnen Colijn-IT. Uiteraard ben ik Colijn-IT zeer dankbaar voor deze (nieuwe) kans. 

Hoe krijg je energie van je werk?
Waar ik energie van krijg? Een tevreden klant, dat zeker! Mijn passie bestaat uit het adviseren en begeleiden van ERP en financieel gerelateerde vragen, waarbij ik in samenspraak met mijn relaties de juiste oplossing(en) kan bieden. Ik ben doortastend in mijn werk, lever kwaliteit en communiceer graag op een persoonlijke wijze. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig om een vertrouwensrelatie op te bouwen. 

Wat doe je naast werken bij Colijn IT?
Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding: Lezen, zwemmen, lekker uiteten met familie/vrienden en op de hoogte blijven van de laatste technologie; daar vind ik echt mijn ontspanning in.

Ik ben al druk bezig met verschillende projecten en heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging binnen Colijn IT. 

Mocht je verder nog vragen hebben, schroom niet en neem contact met me op. Tot aan de telefoon!